Informatie

Voor alle duidelijkheid hebben wij hier alle, misschien wel bekende informatie op een rijtje gezet:

Openingstijden

Onze openingstijden zijn onveranderd, van dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 t/m 20:00 uur.

Reserveringen

Voor reserveren verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen op 020-4031469.

Bestellingen

U kunt uw snacks en maaltijden via onze webshop online bestellen. Deze worden bezorgd door heel Broek in Waterland door onze bezorger op zijn elektrische scooter.

Zodra uw bestelling is geplaatst ontvangt u via e-mail een bevestiging. Let op: het kan zijn dat deze in uw spambox terecht komt. Als u geen bevestiging heeft ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat uw bestelling juist door ons is ontvangen.

Uw bestelling word zo spoedig mogelijk afgeleverd, tenzij u een speciale bezorgtijd heeft geselecteerd, dan houden we rekening met de bereiding en zal de bestelling op het aangegeven tijdstip worden bezorgd. Op zondag en feestdagen kan de bezorging soms iets langer duren vanwege drukte.

Als we rekening moeten houden met een voedselallergie of een voedselintolerantie, dan horen wij dat graag. U kunt uw allergieën of intoleranties aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op het nieuwland 34 A te Broek in Waterland.

Betalen met iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. De iDeal betalingen worden door Mollie iDeal verzorgd. Wij zijn wel genoodzaakt om hiervoor € 0,55 transactiekosten in rekening te brengen.

U kunt betalen met uw eigen bank. De aangesloten banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos bank en Van Lanschot.

Catering en lunchservice

Voor catering en lunch-service verzoeken wij vriendelijk contact op te nemen via ons contactformulier, maar u kunt ons ook bellen en emailen. Dit om om uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk te kunnen verwerken.

Locatie De Rob

Parkeren voor de deur

U kunt voor de deur gratis parkeren op de grote parkeerplaats.